Stadepladser placering - Vedbæk Havnedag

Gå til indhold

Stadepladser placering

Info til deltagere 2018


Stadeplacering 2018

Kære deltagere på Markedspladsen,
Tak for en flot tilgang og interesse i år – hvor vi dog glæder os til en smuk Havnedag med dette vejr...
Her er vedhæftet en oversigt over Markedspladsen, hvor I kan se Jeres standnr. og placering - samt en oversigt over Havnen, hvor I kan se Markedspladsens placering.
OBS: Vedhæftede oversigter er kun til internt brug, så jeg/I har et let overblik.

Praktisk Information:
* Stadeholderen står selv for opsætning og nedtagning af eget inventar og egne varer på standen (stand str. er 1,5 parkeringsplads, ca. 3x3 meter). Standen vil være tegnet op med kridt og nummereret når I ankommer om morgenen.
* Opsætning kan ske fra lørdag aftenen fra kl. 18.00 (opsætning sker på eget ansvar) og skal senest være klar kl. 9.45 hvor markedspladsen spærres af for kørende trafik.
* Stadeholderne forpligter sig til at opretholde sit stade under hele havnedagen dvs. i hele tidsrummet kl. 10.00-17.00 uanset vejrforhold og aktivitetsniveau (med mindre Havnedagen helt aflyses pga. vejret).
* Stadeholderen skal selv medbringe strømkabler, forlængerledninger etc. Der er 220V strøm på Havnen, så husk at medbringe en kabeltromle og forlængerledning på ca. 25 m, da der kun er 1 stik til hver stadeplads. Til Food-boderne er der 4 ekstra strømudtag med V400, som bliver fordelt efter behov.
* Hvis I har brug for vand på standen, er der adgang til vandhaner på havnen, men I skal selv medbringe en vandslange, gerne med åbn/luk funktion i den ene ende, og tilslutning til metaltud med gevind i den anden ende.
- Hvis I har brug for yderligere oplysninger må I endelig sige til.

OBS:
Vedbæk Havnedag tilstræber, at alle stadepladser er friholdt for parkering af biler m.m. senest fra kl. 7.00 på selve Havnedagen, men kan ikke garantere dette. Jeg vil derfor bede Jer om at være fleksible og imødekommende ift. denne eller lignende force majeure-situationer, som vi vil sikre at få løst, så hurtigt som muligt.
- Og husk Vedbæk Havnedag er en familie dag, hvor der skal være højt til loftet og godt humør, så vi alle er med til at sikre at vi alle får en god dag, tak!

Gem mit nr. hvis I har brug for hjælp på dagen – Camilla Rosted, mobil: 50 99 90 32

Tryk på tegningen for at downloade den som PDF fil


                                           

.
Tilbage til indhold