Stadepladser placering - Vedbæk Havnedag

Go to content

Main menu:

Stadepladser placering

Info til deltagere 2017


Stadeplacering 2017Kære deltagere på Markedspladsen,

Tak for en flot tilgang i år - og med det møg-vejr vi har lige nu, kan det kun blive smukt på Havnedagen... det fortjener vi, efter en meget våd sommer!

Her er vedhæftet en oversigt over Markedspladsen, hvor I kan se Jeres standnr. og placering - samt en oversigt over Havnen, hvor I kan se Markedspladsens placering.
OBS: Vedhæftede oversigter er kun til internt brug, så jeg/I har et let overblik over hvad de forskelige stande tilbyder - om beskrivelserne er helt præcise tør jeg ikke garantere.

Praktisk Information:
* Stadeholderen står selv for opsætning og nedtagning af eget inventar og egne varer på standen (stand str. er 1,5 parkeringsplads, ca. 3x3 meter). Standen vil være tegnet op med kridt og nummereret når I ankommer om morgenen.
* Opsætning kan ske fra lørdag aftenen fra kl. 18.00 (opsætning sker på eget ansvar) og skal senest være klar kl. 9.45 hvor markedspladsen spærres af for kørende trafik.
* Stadeholderne forpligter sig til at opretholde sit stade under hele havnedagen dvs. i hele tidsrummet kl. 10.00-17.00 uanset vejrforhold og aktivitetsniveau (med mindre Havnedagen helt aflyses pga. vejret).
* Stadeholderen skal selv medbringe strømkabler, forlængerledninger etc. Der er 220V strøm på Havnen, så husk at medbringe en kabeltromle og forlængerledning på ca. 25 m, da der kun er 1 stik til hver stadeplads. Til Food boderne er der 4 ekstra strømudtag med V400, som bliver fordelt efter behov.
* Hvis I har brug for vand på standen, er der adgang til vandhaner på havnen, men I skal selv medbringe en vandslange, gerne med åbn/luk funktion i den ene ende, og tilslutning til metaltud med gevind i den anden ende.
- Hvis I har brug for yderligere oplysninger må I endelig sige til.

OBS:
Vedbæk Havnedag tilstræber, at alle stadepladser er friholdt for parkering af biler m.m. senest fra kl. 7.00 på selve Havnedagen, men kan ikke garantere dette. Jeg vil derfor bede Jer om at være fleksible og imødekommende ift. denne eller lignende force majeure-situationer, som vi vil sikre at få løst, så hurtigt som muligt. Og husk Vedbæk Havnedag er en familie dag, hvor der skal være højt til loftet og godt humør, så vi alle er med til at sikre at vi alle får en god dag, tak!

Gem mit nr. hvis I har brug for hjælp på dagen - Mette Torp, mobil: 22 327 327
.
Back to content | Back to main menu