Beretning og referat af årsmøde 2024 - Vedbæk Havnedag

Gå til indhold

Beretning og referat af årsmøde 2024

Om Vedbæk Havnedag
Udvalgets beretning kan downloades som PDF fil her.                  
 
 

Årsmøde
Foreningen Vedbæk Havnedag
Torsdag den 24. oktober 2024

Havnedagsudvalgets beretning 2024

Havnedagsudvalgets arbejde frem mod Vedbæk Havnedag i august.

Første udgave af Vedbæk Havnedag blev afviklet august 2009, hvor en pressemeddelelse kunne oplyse at lokale initiativtagere i samarbejde med Kulturområdet, foreninger på havnen, det lokale handelsliv i Vedbæk og Havnebestyrelsen for Vedbæk Havn havde skabt grundlaget for et nyt endags-arrangement med fokus på Vedbæk Havn og det specielle miljø omkring havnen, som inddragede havnens klubber og brugere til glæde for en bred gruppe af borgere i Vedbæk og Rudersdal. Vedbæk Havnedag blev iår afviklet for 16. gang – dog med et enkelt år under Covid som Vedbæk Rundt Dagen – og er som bekendt en af Rudersdal Kommunes største faste årlige aktiviteter, som på en god dag kan samle 7-10.000 besøgende på Vedbæk Havn og omkringliggende strande hvert år i august – iår dog ikke så mange.

Havnedagsudvalgets (HU) arbejde mellem årsmøderne består dels af månedlige udvalgsmøder og dels af individuelle løbende indsatser fra hver af udvalgets medlemmer indenfor deres område og netværk - jævnfør foreningens vedtægter om HU`s sammensætning med repræsentanter fra havnen, kulturparaplyen, erhverv i Vedbæk samt frivillige. I det forløbne år blev udvalgets arbejde ændret på et væsentligt punkt fra starten af året og fremover da Kulturområdet trak deres deltagelse i udvalgets arbejde med deres tovholder, som siden starten på Vedbæk Havnedag har bidraget med mødestyring, referater, relevante kommunale kontakter med mere til løbende støtte og glæde for havnedagen og havnedagsudvalget. En beklagelig beslutning som lægger flere opgaver over til de frivillige kræfter og Vedbæk Havn, som i forvejen søger assistance fra flere og nye kræfter.

Som samlende begivenhed midtvejs på vej mod havnedagen havde udvalget iår koblet med bestyrelsen i Vedbæk Kulturhus og sammen med dem taget initiativ til at arrangere en midtvejssammenkomst i stationsbygningen – også kaldet Fællesspisning - med invitationer til havnedagsudvalget med partnere samt havnedagens primære sponsorer til spisning og underholdning en aften i marts sammen med ca. 100 andre deltagere fra Vedbæk området med Vedbæk Havnedag som tema. Aftenen var en god lejlighed til uforpligtende at mødes og hygge sig midtvejs mellem havnedag 2023 og på vej til 2024 for havnedagens nøglepersoner, sponsorer og andre fra Vedbæk og der blev udtrykt tilfredshed med initiativ og arrangement. En halvvejsaktivitet som bør overvejes gentaget - fortsat gerne i samarbejde med bestyrelsen i Vedbæk Kulturhus.
I 2024 var Sankt Hans i juni den første udmelding og markering af dato og planer for årets havnedag i forbindelse med at vi som tidligere år fik trykt og distribueret Sankt Hans foldere med Midsommersangen – iår i samarbejde med Vedbæk Kulturhus. Sankt Hans var iår flot organiseret af Vedbæk Havn i samarbejde med de nye kræfter bag Vedbæk Kulturhus og Vedbæk Grundejerforening – oplagte fremtidige samarbejdspartnere omkring planlægning og afvikling af kommende års udendørs aktiviteter i Vedbæk.

            

      
Vedbæk Havnedag 25. august 2024 – en blandet fornøjelse med regn, blæst og nogle tomme områder på havnen.
Som udgangspunkt for afholdelse af havnedagen skal indhentes tilladelser fra såvel myndigheder som Rudersdal Kommune. Det har altid været tilfældet og en del af havnedagsudvalgets forberedende arbejde, men proces og arbejdet med indhentelse af tilladelser fra Rudersdal Kommune blev også iår en mere omfattende opgave end før de nye bestemmelser og krav fra Byplan om dokumentation og information. Denne opgave bliver forhåbentlig lettet fremover ikke mindst i samarbejdet med Kulturområdet og andre foreninger, som laver udendørs arrangementer.


 
Vedbæk Havnedag 2024 blev en blandet fornøjelse og vil nok ikke gå over i historien som den bedste og mest mindeværdig havnedag. Dels gav vejret udfordringer med regn det meste af formiddagen og en kraftig blæst nogle timer om eftermiddagen betød at den ene hoppeborg og den ene Waterball måtte stoppe nogle timer og flere telte fra markedspladsen krøllede sammen eller blæste væk og dels gav de lukkede restauranter på havnen tomme områder og mindre aktivitet. Også på Sydstranden og et område på den sydlige del af havnen var der mindre aktivitet end tidligere år. Det bliver bedre næste år med nyåbnede restauranter og øget fokus fra udvalget på at skabe sammenhæng i havnedagsaktiviteterne på havnen og strandene.



    
HU`s arbejde med planlægning af havnedagen blev som tidligere fokuseret på:
- etablering af et dynamisk område med boder, handel, foreningsaktiviteter og andre aktiviteter på havnen
- dialog med havnens foreninger, som skulle holde åbent hus og tilbyde deltagelse i deres aktiviteter på vandet, på havnen og på strandene, dog med færre foreningsaktiviteter iår desværre.
- fokus på de faste populære konkurrenceaktiviteter WaterRUN og Plankedysten, hvor stort set alle voksne interesserede kan deltage og underholdningsværdien er i top med gode speakere
- fokus på børnefamilier og børneaktiviteter med blandt andet hoppeborg, krabberæs, prøve vandaktiviteter.
- aktiviteter på og ved vandet med Dykkertanken, Waterbubbles og Søredningstjenesten
- info om parkeringsmuligheder med skiltning og vagter på dagen
- forberedelse og afvikling af god lyd og speak på området, som er en af havnedagens kvaliteter
- markedsføring af Vedbæk Havnedag med plakater, annoncer i lokalaviser og ikke mindst pressemeddelelser og flyers umiddelbart op til afviklingen
Der blev i 2024 udarbejdet og af havnedagsudvalget benyttet en udmærket huskeliste med grundprocedure og liste over hovedopgaver for udvalgets nøglepunkter i arbejdet med at forberede havnedagen gennem møderne i løbet af året. Udvalget var enige om at denne huskeliste også bør bruges af kommende udvalg fremover.
                                                                                                                                                               
     
  

Ved planlægningen prioriterede HU fortsat at fastholde de værdier, som er grundlæggende ved afviklingen af Vedbæk Havnedag i det omfang som det er muligt, hvor deltagere, aktiviteter og samarbejdspartnere bliver spredt over området på havnen og strandene med fokus på:
  • Et arrangement med mange gratis aktiviteter, muligheder og lokale oplevelser
  • En god blanding af underholdning, kultur, aktiviteter og netværksmuligheder og fokus på vandet
  • Et varieret udvalg af muligheder for at genopleve populære aktiviteter, opleve noget nyt og være aktiv
  • Målrettet alle alders- og interessegrupper af borgere med specielt fokus på børne- og familieaktiviteter



Markedsføring med de velkendte mågeplakater, flyers og atter flotte avisartikler i lokalaviserne.
Vedbæk Havnedag er en årlig attraktion, som tiltrækker besøgende fra dels Vedbæk området – men i lige så høj grad fra andre dele af Rudersdal samt nærliggende kommuner. Tidligere undersøgelser har flere år vist at ca. 1/3 af de besøgende kommer fra Vedbæk/Trørød området, ca. 1/3 fra andre dele af Rudersdal Kommune og resten fra andre kommuner. Iår var der pænt med besøgende til specielt markedspladsen efter regnvejret stoppede fra kl. 12 – og der var atter kø ved de sædvanlige populære aktiviteter som hoppeborge, Waterballs og dykkerklubbens vandaktiviteter herunder dykkertanken.    
Vi udsendte pressemeddelelser og havde op til havnedagen annoncer i lokalaviserne og Rudersdal Avis samt Frederiksborg Amtsavis og fik fin omtale af havnedagen op til afviklingen   




Vedbæk Havnedag 2025 – fokus på videreudvikling og succeskriterier

Ved havnedagsudvalgets evaluering af Vedbæk Havnedag 2024 blev blandt andet fremhævet:
- havnedagsudvalget bør kommende år re-tænke og supplere med nye aktiviteter, boder og tiltag, som giver nyt liv, nye muligheder og videreudvikler havnedagen.
- foreninger på havnen – og måske i Vedbæk området i øvrigt – bør i højere grad søges inddraget og aktiveret i forbindelse med havnedagen og allerede i forberedelserne om muligt. Det har tidligere fungeret fint, men seneste par år er foreningernes manglende engagement og deltagelse blevet mere markant.
- havnedagsudvalget skal kommende år vurdere økonomi og behov for leje/indkøb af opbevaringsplads mellem havnedage i f.eks. container til materialer, som bruges ved havnedagen.
- Plankedysten er fortsat et populært samlingspunkt og varemærke for Vedbæk Havnedag iår atter godt arrangeret og styret af Jesper.
- faste store aktiviteter som WaterRun og Plankedyst bør retænkes af det nye udvalg i relation til placering på havnen/strandene, tidspunkt for afvikling, målgruppe for deltagere, osv. WaterRUN druknede bogstaveligt talt i kraftigt regnvejr, men blev udmærket speaket af Borgmester Ann Sofie.
- godt underholdningsprogram henover dagen i havnemiljøet og på scenen med bla. Vedbækgarden, Søredningstjeneste, badminton- og tennisaktiviteter, musikalsk underholdning, brandbil, m.m. Gøgler Kasper og hans partner var savnet. Placering for badminton, minitennis og lignende aktiviteter skal i højere grad inddrages og knyttes til andre aktiviteter på havnepladsen.
- lidt færre stande på markedspladsen end tidligere år og der bør være flere madboder og boder med foreninger og salg af produkter med gode tilbud, drikke samt informationsstande
- fortsat ønske om at få boostet, udbredt og videreudviklet konceptet med WaterRUN kommende år – måske også med børnehold, vejhold, foreningshold, osv. Speak og afvikling med deltagende hold var en succes.
- flot lyd og speak er blevet et af varemærkerne for Vedbæk Havnedag og et vigtigt element i havnedagen. Nogle områder var iår ramt af manglende lyd. Fremover vil mere assistance til Bjarne til forberedelse og afvikling af lyd og speak være mere påkrævet.
- færre udfordringer med parkeringsforhold end tidligere år, men udgiften til Rudersdal Kommune til lån af skilte er stigende, så det skal overvejes om der skal investeres i køb af parkeringsskilte.
- hoppeborge, Waterballs og dykkertank var atter meget populære børneaktiviteter med kø hele dagen.
- fortsat obs på muligheder for at komme af med skrald og have rigeligt med affaldsspande.  

   

Vedrørende sponsorer og økonomien bag årets aktivitet havde Kulturområdet i Rudersdal Kommune atter støttet Vedbæk Havnedag med kr. 15.000,- og Vedbæk Havn ydede udover et økonomisk tilskud på kr. 10.000,- atter en stor indsats i forbindelse med planlægning og afvikling af havnedagen. Også en stor tak til årets hovedsponsorer Ejendomsmægler Lars Zola Honore, JK Sikring, Brugsen Vedbæk, Jans Lystfiskershop samt øvrige sponsorer og bidragydere herunder OK benzin, Vedbæk Revision, AD Jørgensen Design og Cafè Rosenhuset.

Vedbæk Havnedag støtter fortsat det gode og aktive liv på havnen i Vedbæk

Ifølge foreningens vedtægter §9.6 skal et eventuelt overskud fra foreningens aktiviteter fordeles primært til havnens klubber og aktiviteter, som foregår på havnen, sekundært til andre aktiviteter i Vedbæk. Overskud defineres som overskud efter at der er afsat midler til at afvikle næste års havnedag.
I 2024 havde repræsentanter for havneudvalget to dialog- og orienteringsmøder med havnens foreninger og inviterede som tidligere klubberne til at søge VHD om støtte til indkøb af rekvisitter, bolde og udstyr til deres aktiviteter på havnen og strandene. Havnedagsudvalget modtog kun ansøgning fra dykkerklubben og valgte at støtte deres ansøgning med ca. kr. 3000,- til kasketter og beachflag.
Med udgangspunkt i foreningens formue, regnskab 2024 og budget for 2025 skal havnedagsudvalget i den kommende periode vurdere om der skal afsættes et beløb til at støtte det gode og aktive liv på havnen i kommende periode.
Der har som nævnt været afholdt møder med foreningerne på havnen for at styrke netværk, koordinering og samarbejde.  



Det økonomiske grundlag for Vedbæk Havnedag og de tilknyttede aktiviteter

Økonomien bag Vedbæk Havnedag er som tidligere år baseret på tre grundpiller af indtægter: Sponsorstøtte, tilskud fra Kulturområdet i Rudersdal Kommune og Vedbæk Havn samt indtægter fra stande på markedspladsen, når der afholdes Vedbæk Havnedag.
Som en af de første opgaver skal det nye havnedagsudvalg i gang med at sikre tilskud i form af sponsorstøtte til havnedagen for 2025 herunder det kulturelle tilskud fra Kulturområdet som havde ansøgningsfrist 1. oktober.

Profilering og synlighed for Vedbæk Havnedag

Havnedagsmågen og logo for VHD er velkendt i Rudersdal Kommune og af mange i omkringliggende kommuner efter mange års plakatkampagner med mågesymbolet, bannere, flyers samt annoncering på forsider af lokalaviser. Vores plakater efterspørges hvert år med interesse for at få eller købe dem. Havnedagsmågen er nu også synlig hele året på produkter, som vi har støttet. Det kommende år bør havnedagsudvalget realisere overvejelser og konkrete tiltag for at få lavet t-shirts og overtræksjakker til brug ved havnedagen samt evt. andre PR produkter med mågelogo som strandnet, nye beachflag, m.m.
www.vedbækhavnedag.dk er løbende blevet opdateret og en vigtig informationskanal for foreningen og Vedbæk Havnedag. Atter en stor tak til Bjarne Lyngeraa for løbende indsats med at opdatere og vedligeholde vores www. Facebook for Vedbæk Havnedag er kommet op på 1640 følgere (140 flere end sidste år). To vigtige formidlingskanaler for VHD. Der er også oprettet en instagramprofil for VHD, hvor Claus Jørgensen er redaktør, men den er endnu ikke rigtig kommet i gang.
Der er fortsat mange flere muligheder for at arbejde videre med udvikling af lokale og regionale netværk - herunder netværk til frivillige, virksomheder, foreninger og organisationer, som alle kan støtte Vedbæk Havnedag med deres engagement og økonomi på selve dagen.  Foreningen blev sidste år medlem af Rudersdal Kulturparaply.

Havnedagsudvalgets indsats frem mod Vedbæk Havnedag 2025

Vedbæk Havnedag har fortsat et koncept som fungerer godt og er populært med et miks af forskellige aktiviteter, god havnestemning, foreningsaktiviteter, fokus på børn og børnefamilier, musik i havnemiljøet, spise- og indkøbsmuligheder på handelspladsen og mangeartede kulturtilbud og underholdning for alle aldersgrupper.  En af havneudvalgets kommende opgaver bliver at navigere og balancere udvalgets indsatser mellem udviklingsmuligheder og aktiviteter ifølge koncept og formål set i lyset af udviklingen i aktiviteter og kulturtilbud i Vedbæk området og specifikt omkring ændringer og fornyelser på Vedbæk Havn med blandt andet nye restauranter og kommende planer for Hotel Marina og ikke mindst samarbejdsmuligheder med Vedbæk Kulturhus.
Havnedagsudvalget har i det forløbne år bestået af følgende personer valgt ved sidste årsmøde:  Lars Olsen (Vedbæk Havn), Pia Molbech (repræsentant for Vedbæk Handels- og erhvervsforening), Jack Otto Kristensen (Kulturparaplyen), Jesper Klein (repræsentant for havnens foreninger), Erik Mollerup, Per Carøe, Claus Jørgensen, Bjarne Lyngeraa (kasserer) og Lars Wiskum (formand). Merete Arnoldi, var som Kulturområdets repræsentant lejlighedsvis med ved møder i starten af året og Michael Lyhne (Vedbæk Havn) har i flere tilfælde afløst Lars Olsen og assisteret havnedagsudvalgets i arbejdet. En stor tak til Per Carøe, som har været en del af havnedagsudvalgt i nogle år. Per har valgt at trække sig fra udvalgsarbejdet fremover grundet ekstra travlhed og hans engagement i det lokalpolitiske liv det kommende år.
Det nye havnedagsudvalg skal i lighed med tidligere år overveje muligheder for at rekruttere og inddrage flere og nye frivillige i det løbende arbejde med aktiviteter og udvikling af muligheder.
Som tidligere nævnt i beretningen vil det være oplagt for det nye udvalg at vurdere samarbejdsmuligheder med Vedbæk Kulturhus.
En stor tak til Havnedagsudvalget som gennem året atter har lagt mange timers engagement, planlægning, kontakter til deres netværk, forhandlinger med samarbejdspartnere og andre interessenter, udarbejdelse og distribution af PR-materiale, mange e-mails og anden korrespondance og ikke mindst deltagelse i de faste udvalgsmøder på havnen i arbejdet med at få planlagt og afviklet årets havnedag. En ekstra tak til Claus Jørgensen for atter at have leveret flot PR og profileringsmateriale til foreningen og havnedagen.

Også en tak til andre frivillige, foreninger, sponsorer, vores revisor Lars Lindgren, havnens personale og Kulturområdet i Rudersdal Kommune, som atter har været en stor og vigtig del af forberedelsen, støtten og arbejdet med at planlægge og afvikle årets aktivitet Vedbæk Havnedag 2024.

Havnedagsudvalgets beslutninger i kommende udvalgsperiode vil vise om vi i 2025 kan afvikle 17. udgave af Vedbæk Havnedag søndag den 24. august med nye initiativer og aktiviteter som supplement til det velkendte og populære koncept og om der skal planlægges midtvejs- eller byaktiviteter i Vedbæk undervejs på vej mod Vedbæk Havnedag 2025
På vegne af Havnedagsudvalget og Foreningen Vedbæk Havnedag
Lars Wiskum, formand




 

Referat af
Årsmøde i Foreningen Vedbæk Havnedag 2024

 
Mødedato/sted: Torsdag den 24. oktober klokken 19.00 i Vedbæk Kajakklubs lokaler Vedbæk havn

 
Tilstede:
Søren Holmark (repræsenterer bl.a. Havnens Samarbejdsudvalg), Henrik (Søspejderne), Kim Christrup (frivillig i Kulturhuset), Mette Torp, Jack Otto Kristensen, Jesper Klein, Lars Wiskum, Lars Olsen, Bjarne Lyngeraa
Afbud fra: Erik Mollerup, Claus Jørgensen. Pia Molbech

  
Dagsorden:

 
1. Valg af dirigent
Jack Kristensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at mødet var lovligt indkaldt, den udsendte dagsorden var i overensstemmelse med foreningens vedtægter, og forsamlingen var beslutningsdygtig i henhold til vedtægterne – jf. § 6.

 
2. Udvalgets beretning
Som formand for Foreningen Vedbæk Havnedag gennemgik Lars Wiskum årsberetningen, der også vedhæftes her.

Følgende punkter blev især fremhævet:
Samarbejdet med Vedbæk Kulturhus
Fællesspisning i Kulturhuset som midtvejsfest hvor også partnere og hovedsponsorer var inviteret
Årets havnedag led under dårligt vejr og havnen virkede lidt tom bl.a. på grund af lukkede restauranter og is-udsalg.
Merete havde udarbejdet en huskeliste før sin fratræden. Denne liste er blevet flittigt brugt af HU. og bør også bruges fremover at udvalget.
Markedsføringen (avisannoncer og plakater) ”Mågen” samt Skt Hans folder og program blev nævnt.
Tak til sponsorer og alle der har medvirket til at gennemføre havnedagen.
Lars kom også ind på evalueringen af dagen og udtalte at man løbende ønskede at udvikle dagen samt andre aktiviteter
Det er vigtigt at fastholde at Vedbæk Havnedag hviler på ”3 bens samarbejdet” mellem Rudersdal Kommune, Vedbæk Havn og Foreningen VHD samt det vigtige samarbejde med foreningerne på havnen og foreningslivet i øvrigt, samarbejdsudvalget (Vedbæk Havn), Kulturparaplyen og Handelslivet i Vedbæk. I år havde man måtte undvære kommunens støtte til arbejdet i form af en medarbejder fra kulturområdet som bl.a. fungerede som ”tovholder” og var en meget praktisk indgang til kommunen, hvilket der også er udsigt til fremover. Frist for ansøgning om tilskud fra Kulturområdet til havnedagen 2025 er afsendt, da fristen iår var fremrykket til 1. oktober. Rudersdal Kommune er søgt om tilskud på kr. 20.000,- til havnedagen 2025.

 
Under beretningen var der en livlig diskussion med mange tanker om tiltag der måske kunne udvikle dagen som f.eks.: Skal havnedagen ligge på en søndag? Savnes flere aktiviteter for børn.  og i det hele taget at kunne skabe mere liv i Vedbæk. Bør man igen overveje at afholde sponsor/midtvejsfest som en lukket sammenkomst, og ikke som i år i forbindelse med fællesspisning i Kulturhuset?

Beretningen er udleveret til mødedeltagerne. Beretningen er vedlagt dette referat.
Beretningen blev godkendt.

 
3. Fremlæggelse af regnskab og budget

 
Regnskab
Regnskabet blev gennemgået på grundlag af et foreløbigt regnskab som var blevet lavet i forbindelse med ansøgningen (1. oktober) om støtte til Rudersdal Kommune i 2025.
Regnskabet viser et underskud på kr. 15.300,-  
Havnedagen foretager alle økonomiske transaktioner via bankkonto i Nordea, hvortil formand og kasserer har adgang.
Det endelige regnskab bliver revideret af foreningens revisor på grundlag af foreningens bogholderi som er baseret på bankoplysningerne.  

 
Budget
Lars W gennemgik og kommenterede budget for 2025:
  • Budgettet for 2025 tager udgangspunkt i regnskabet for 2024, dog med forventning om flere stadepladser og lidt større udgifter især pga. prisudviklingen
  • Budgettet viser et mindre overskud på kr. 650, med indtægter på kr. 94150 og udgifter på kr. 93500,-
  • Vi vil har søgt om kommunalt tilskud (20.000,-) og håber, at vi fortsat vil modtage denne støtte.
Regnskabet og budgettet er udleveret til mødedeltagerne.

 
Regnskab og budget blev godkendt af forsamlingen.

 
4. Indkomne forslag
Der var ikke indkommet forslag
5. Fastsættelse af dato for afholdelse af Vedbæk Havnedag 2025
Det blev forespurgt om datoen for havnedagen var fast bestemt.  
Flere forslag om sammenkædning med andre aktiviteter (f.eks. beachvolley) kunne være muligt.
Dette kan det nye HU (havnedags udvalg) kigge på.
Den foreslåede dato søndag den 24. august 2025 blev godkendt!

 
6. Valg af havnedagsudvalgets medlemmer for det kommende år
Havnedagsudvalget består således i 2025 efter valg:
  • Havnens Samarbejdsudvalg/foreninger– Jesper Klein
  • Vedbæk Havns bestyrelse/havnekontor – Lars Olsen
  • Vedbæk Handels- og Erhvervsforening – Mette Torp.  
  • Rudersdal Kulturparaply – Jack Otto Kristensen.  
  • Rudersdal-borgere (uafhængige af foreninger) – Lars Wiskum, Bjarne Lyngeraa, Erik Mollerup, Claus Jørgensen, Pia Molbech og Kim Christrup *)
*) Man enedes om at henstille til HU om at ændre Havnedagens vedtægter og oprette en fast plads til Kulturhusets repræsentant. Kim vil som 10ende mand i HU repræsentere Kulturhuset i 2025.

 
7. Valg af revisor
Lars Lindgreen blev genvalgt som havnedagsudvalgets revisor.

 
8. Fordeling af overskud
Det foreløbige regnskab viste underskud, så der udloddes intet.

 
10. Eventuelt
Snakken om evt. nye tiltag fortsatte under dette punkt bl.a.: Man skal kunne ”shoppe rundt” blandt foreningstilbudene, Hvor /hvordan finder man ”ildsjæle? Øget samarbejde med Kulturhuset.
Det er meget vigtigt for det nye udvalg at finde nye emner til supplering, erstatning og fornyelser i udvalgsarbejdet fremover efter mange år med begrænset udskiftning på udvalgsposterne.

 
Konstituering af HU vil foregå på første møde i HU. Frem til konstitueringen fortsætter Lars Wiskum, som formand og Bjarne Lyngeraa, som kasserer.

 
Dirigent og formand takkede for godt møde.

 

 

 
Referent: Bjarne L. den 28. oktober 2024    Godkendt af dirigent Jack Otto Kristensen den 28. oktober
Tilbage til indhold