Vedbæk Havnedag støtter foreningslivet - Vedbæk Havnedag

Gå til indhold

Vedbæk Havnedag støtter foreningslivet

Om Vedbæk Havnedag
Foreningen Vedbæk Havnedag støtter foreningslivet og ungdomsaktiviteter på vandet i Vedbæk


Vedbæk Havnedag er på ti år blevet en af de største årlige udendørs begivenheder i Rudersdal Kommune. Hvert år i august fyldes havneområdet og strandene omkring Vedbæk med aktive og glade besøgende, som kan glæde sig over et stort og varieret program med gratis aktiviteter, underholdning og kulturelle oplevelser. Besøgsstatiskker til havnedagen har vist at 2/3 af de besøgende kommer fra Rudersdal Kommune og 1/3 fra omkringliggende kommuner – ofte også helt fra København.
 
Vedbæk Havnedag er blevet kendt som en populær familiebegivenhed med mange gratis aktiviteter med fokus på havnemiljø og vandaktiviteter – med specielt fokus på børn og unge.
 
Havnedagsudvalget besluttede i 2018 at invitere alle foreninger på og omkring havnen i Vedbæk til at komme med forslag til projekter eller idèer, som kan støtte det gode og aktive liv på havnen og strandene i Vedbæk og støtte et eller flere projekter.
 
Havnedagsudvalget har nu besluttet at tildele to af klubberne på Vedbæk Havn et beløb til indkøb af udstyr, så flere børn og unge får mulighed for at opleve glæden ved at være aktive på vandet. Ungdomsafdelingen i Vedbæk Sejlklub modtager støtte på kr. 8400,- til indkøb af kajakker og redningsveste til den voksende og meget aktive optimistafdeling med mange børn og Vedbæk Surfklub modtager kr. 8.000,-til indkøb af Allround SUP board til begynder- og træningsudstyr, så  flere kan komme ud på vandet og være en aktiv del af havne- og strandlivet i Vedbæk.
 
Ved overrækkelse af støtten til ledere fra de to klubber denne uge lagde formand for Foreningen Vedbæk Havnedag Lars Wiskum også vægt på at klubberne og deres medlemmer gennem flere år har bidraget til at tilbyde besøgende gratis aktiviteter til Vedbæk Havnedag.


Tilbage til indhold