Nordea Fonden 2018 - Vedbæk Havnedag

Gå til indhold

Nordea Fonden 2018

Om Vedbæk Havnedag
Vedbæk Havnedag 12. august  2019 – gratis koncert med Erann DD og band
 

Jubilæum med koncert og støtte fra NordeaFonden
 
Søndag 12. august 2019 afvikledes Vedbæk Havnedag for 10. gang. I den anledning havde havnedagsudvalget planlagt at afslutte havnedagens mange aktiviteter med en gratis koncert på Sydstranden i Vedbæk. Med støtte fra Nordeafonden og Kulturområdet i Rudersdal Kommune bookede Foreningen Vedbæk Havnedag Erann DD og band til at underholde med hans mange velkendte hits. Koncerten blev indledt umiddelbart efter Plankedysten kl. ca. 17:15 med opvarmning med det lokale unge band BOHR.
Nordeafonden valgte at støtte Vedbæk Havnedag og koncerten med kr. 50.000,- som blev overrakt af Kristian Rasmussen, Filialdirektør for Nordea til Lars Wiskum, Formand Foreningen Vedbæk Havnedag og Tom Olsen, Havnefoged Vedbæk Havn på Vedbæk Havn.
 
Vi er rigtig glade for støtten fra NordeaFonden og at det er lykkedes os at arrangere en koncert med Erann, som i forvejen er lokal og en populær person i Vedbæk. Nu får alle også chancen for at opleve Erann og band live og mon ikke at han har en overraskelse i ærmet til os, når koncerten bliver i hans lokalområde”, ifølge Lars Wiskum.

Tilbage til indhold